Tuesday, May 24, 2011

Beijing 2011 ~ Hari Pertama

Alhamdulillah, akhirnya dapat jugak holiday overseas tahun ni setelah sekian lama tidak boleh jenjalan kerana tahun lepas bz duk bersalinkan irfan. Tahun ni kami telah memilih Beijing, China utk destinasi melancong utk tahun 2011. Kami telah memilih tarikh 16-21 Mei 2011 iaitu selama 6H5M. Flight kami pada 16hb tu pada pkul 8.30 pg, so kul 5.50 pagi dah naik erl.

posing dulu sblm berlepas..irfan nampak mata ja..ngeh2

Sampai Tianjin Binhai International Airport

Naik bas dari Tianjin ke Beijing hampir 2jam

Sepatutnya kami akan pegi acrobatic show..akan tetapi dah sampai lewat. So, kami terus check in hotel dan relax2...zzzzz


Thursday, May 5, 2011

happy besday...

30 april yg lalu genaplah setahun anak ibu yg gumuks dan cumel tuh.
kami hanya buat mkn2 kat umh pengasuh ja...itu pun dia blur2 ja..bkn paham pun..
muka mcm pelik ja knp kene pkai topi bagai nih..
ni video potong kek arituh    |
                                           |
                                           \/
video

 Kami sambut awal sehari sbb hari jumaat sempat nak pegi umh pengasuh time lunch.ini antara gambo2 harijadi irfan 





ni gambo kat umah bsama adiah2 besday

tq aunty shedaar dan aunty sabtuyah

nyanyi dalam mengantuk ja abah irfan nih

Masa 30hb tuh kami bawak irfan mandi laut kat PD

wat muqe plak daq kecik nih

wif ibu

sayang irfan

jom main pasir

ibu...tolong saya


skejap ja anak ibu ni dah setahun..semoga irfan akan jd anak yg soleh..amin
ibu dan abah syg sgt irfan...muaaahhhh